Щороку відбувається міжнародна зустріч скаутів зі всього світу, щоб знайти нових друзів, гарно провести час, представити гідно свою країну та організацію, надихнутися на нові звершення по приїзді до дому.

Кожен інтеркемп проходить в кілька етапів. На першому етапі кожна делегація на чолі з виховником об’єднується з іншою делегацією і, стаючи однією командою, має поборотися за першість в таких моментах, як: орієнтування, точність виконання завдань, швидкість, здруження. Кожен учасник відчув, що таке командний дух, підтримка, гарний настрій і нові друзі. На другому етапі пластуни гідно представили себе на фестивалі їжі, на якому необхідно було дуже швидко та якісно приготувати національну страву, гарно її подати і розказати про рецепт. Останній етап полягав в тому, що всі члени організації були поділені на команди, в якій були учасники різних національностей. Завданням кожної команди було пройти точки і стати супергероєм.

Крім виконання різних завдань і точок була ще неймовірно цікава культурно-розважальна програма. Кожного вечора ми мали неймовірні концерти чи дискотеки, які надихали своєю атмосферою.

Кожен з Нас знайшов друзів з Чехії, Польщі, Америки, Канади, Аргентини, Німеччини, Англії, Голандії.