«Час пригод» — табір для дітей з Луганської області, який організували львівські пластуни за фінансової підтримки Посольства Чехії в Україні. Учасники табору, які прибули з Новоайдару, Кремінної та Станиці Луганської протягом 16-24 вересня мали можливість насолоджуватись чудовими краєвидами пластової оселі Сокіл у Карпатах, відпочивати, мандрувати, гратись, змагатись, слухати цікаві гутірки, співати та забавлятись при ватрі.

Це вже 6-й подібний табір у цьому сезоні, який організовують пластуни для дітей із “сірої” зони і районів, що постраждали від російської агресії. У результаті цього проекту до таборування було залучено майже 300 дітей, хоч і були іноді різні перешкоди для їх участі.

Що Пласт пропонував дітям, які в більшості раніше нічого не чули про нашу організацію? Відвідати інший регіон України, відпочити фізично і психологічно, познайомитися зі скаутингом, розвинути нові навички, просто відпочити і подорожувати, адже подорожі неймовірно розвивають!

Завершився ще один табір для  дітей з прикордонних зон сходу України. У всіх його учасників, і в організаторів залишились чудові спогади, маса різноманітних емоцій і почуттів, а головне — відчуття виконаної дуже важливої місії.

 

Share This